Psykoterapi

Psykoterapi er en vigtig investering i dig selv.

Psykoterapi virker bedst med en god relation – Og for mig er ægte nærvær vigtigt og en forudsætning for, at være en god terapeut.

NLP Psykoterapi

Det er en nænsom effektiv behandlingsform, der kan hjælpe i svære perioder.

Det er fantastisk når du vil arbejde med personlig udvikling, og du går efter, at blive den bedste og mest autentiske udgave af dig selv.

Med Nlp-psykoterapi inddrages der mange forskellige metoder og teknikker, som målrettes den enkelte bedst muligt. 

Eksempler på Psykoterapi : Livsvalg – dilemmaer –  tankemylder og bekymringer- stress- angst- konflikter i relationer – familietemaer – grænsesætning- overgreb – mindreværdsfølelse – medafhængighed m.m

Min måde at arbejde på

Hos mig møder du en terapeut, der har en bred vifte af uddannelser bag sig. Du møder et medmenneske, der på egen krop har arbejdet med og mærket livet også når det gør allermest ondt, men alt dette har gjort mig til, hvad jeg er i dag og glædes over livets skønhed.

Jeg vil gerne være med til at hjælpe dig med, at finde din vej hjem til sig selv, så du kan leve det liv, som du ønsker.

Jeg møder dig i nuet og med en god indlevelsesevne, empati og helhedsorienteret tilgang med det udgangs punkt, at vores krop, følelser, sind og ånd er tæt forbundet.

Jeg tager dine oplevelser alvorligt med stor respekt for dig og går hele vejen med dig, så du via værktøjer og nye tilgange i dit liv, kan få mulighed for en vedvarende positiv forandring i dit liv.

Metode tilgang

I mit liv har tilegnet mig mange forskellige metoder og bruger dem alt efter, hvad der dukker op i den enkelte terapi. Vil beskrive nogle af metoderne, som jeg benytter.

Systemisk familieopstilling.

Systemisk/familie opstilling er en utrolig effektiv metode, til, at finde og forstå forskellige systemer og mønstre i dine relationer, som du er en del af og hvor vi forholder os til helheder og sammenhænge.

 En metode der kan hjælpe dig til, at løsne op og se på de mønstre, ansvar/byrder, sorg, smerte, som du bærer rundt på. Det kan være din familie, kollegaer, venner eller andre relationer, hvor du indgår i, der arbejdes på forskellige måder, for at få balance og harmoni i dit system.

Vi ved fra neurovidenskaben, at oplevelser former hjernen, som igen styrer måden vi tænker, føler og handler på. Healing sker, når der laves nye spor i hjernen, som gradvist bliver stærkere og vil overtage de gamle spor og minder.

Familieopstilling er en bevægende og virkningsfuld metode, til at bevidstgøre ubevidste forviklinger.